Ukelele werkt!

Projectoproep 
ESF-oproep 502 'Nieuwe krachten voor de kinderopvangUkelele krijgt  financieel steun van het Europese Sociaal Fonds in kader van het oproepproject "Nieuwe krachten voor de kinderopvang".


Met het project "Nieuwe krachten voor de kinderopvang" wil het Europees Sociaal Fonds (ESF) de instroom van kwetsbare groepen,  werkzoekenden en niet-beroepsactieven in de functie van kinderbegeleider in de kinderopvang voor baby's en peuters stimuleren. De oproep wil een antwoord bieden op het knelpuntkarakter van het beroep in Vlaanderen en Brussel Door het creëren van een meer divers personeelsbestand in de kinderopvang.


De procesbegeleiding en het lerend netwerk hebben als doelstelling de kwaliteit van de projecten te versterken en kennis- en ervaringsopbouw bij de projectuitvoerders, en de lokale partners te bevorderen. Om zo te resulteren in een praktijkmodel voor de kinderopvang en de opleiding ter ondersteuning van kwetsbare groepen richting een duurzame tewerkstelling.


Het project loopt van december 2020 tot december 2022
Begeleiding van Specifieke Doelgroepen (BSD)Met de steun van Actiris wil Ukelele mensen die zich in een kwetsbare situatie bevinden (problemen met gezondheid, huisvesting, financiële en/of sociale problemen) helpen met het zoeken naar werk en het vergroten van hun veer- en draagkracht.


Mensen die hierover graag in gesprek gaan zijn elke dag welkom bij Céline.


Céline is bereikbaar via :

  • telefoon: 0493/880087
  • mail: celine@ukelele.be
  • persoonlijk: elke dag van 8.30 uur tot 17.30

Adres: Herrmann Debrouxlaan 17-19, 1160 Oudergem (5 minuutjes van metrostation Herrmann Debroux) .

Met de steun van: